Menu

Werken bij Dynniq

Hartelijk dank voor je interesse in een carrière bij Dynniq!

Onze focus ligt op het slim beheersen en managen van energie- en mobiliteitsstromen in de moderne samenleving. Dit doen wij met behulp van geavanceerde technologische oplossingen. Hiermee helpen wij om mensen en goederen veilig, efficiënt en duurzaam op hun bestemming te brengen. Dat doen wij op een open, betrouwbare en pro-actieve wijze waarbij ons motto is ‘We take a seat in your world’. 

Ben jij benieuwd naar onze vacatures en hoe het is om bij één van de meest dynamische, high tech en innovatieve bedrijven op het gebied van mobility, energy en parking te werken? Wil jij 'a seat in our world'? Dan ben je hier op de juiste plek. Lees hieronder de ervaringen van huidige medewerkers over werken bij Dynniq. 

Neem ook een kijkje bij onze actuele vacatures. En mocht je nog vragen hebben, voel je vrij om contact met ons op te nemen. We hebben altijd ruimte voor getalenteerde mensen. Dus als je perfecte baan er nu niet tussen staat, stuur ons dan een bericht en laat weten waar je precies naar op zoek bent en waarom je bij Dynniq wilt werken.

Bas Heutinck

Bas Heutinck


In de afgelopen 10 jaar heeft Dynniq mij de kans geboden mijzelf te ontwikkelen, waarbij een persoonlijke aanpak voorop heeft gestaan.

Bart Markus

Bart Markus


"Ik werk in een team van gedreven collega's die dag en nacht voor elkaar klaar staan."

Monique de Kort

Monique de Kort


"Als projectmanager bij Dynniq is iedere dag dynamisch en bruist van de energie!"