Menu
Mobility - 12 December 2017

Persbericht: Talking Traffic succesvol in de praktijk gebracht in Deventer

Amersfoort, 11 december 2017 – Dynniq heeft afgelopen vrijdag vanuit het Partnership Talking Traffic een volledig werkend interactief kruispunt, ook wel iVRI genoemd, gerealiseerd in Deventer. Na een periode van intensief testen laat Dynniq hiermee in de praktijk zien dat de communicatie en samenwerking tussen de drie componenten van de iVRI -de regelaar, de applicatie en het informatiesysteem- werkt. De iVRI is opgeleverd op het kruispunt van de Van Oldenielstraat met de Hoge Hondstraat in Deventer. Daarmee is een begin gemaakt met de ontsluiting van het Hanzetracé. 

Mobility - 30 November 2017

Blog: Tunnelrenovatieslag biedt kansen voor verduurzaming

Door Bas Heutinck

Zeven tunnels, die in de jaren zestig en zeventig zijn gebouwd, worden de komende jaren vanwege hun leeftijd gerestaureerd. Deze aankomende tunnelrenovatieslag biedt kansen voor verduurzaming. De verduurzaming van tunnels draagt bij aan de energiedoelstellingen van de overheid, waarin Nederland volgens het Europees Milieuagentschap (EMA) nog altijd tekort schiet.

Mobility - 9 November 2017

Persbericht: Dynniq versterkt internationale positie in ITS-oplossingen

Amersfoort, 9 november 2017 - Op 2 november hebben Dynniq en het Nieuw- Zeelandse HMI een Memorandum of Understanding ondertekend. Partijen gaan samenwerken op het gebied van ITS producten en oplossingen in de regio Asia/Pacific.  Deze officiële bevestiging van hun samenwerking vond plaats tijdens het ITS World Congress 2017 in Montreal.