Menu
Mobility - 2 January 2017

Uitnodiging reeks webinars: de transitie van VRI naar iVRI

In het kader van onze deelname aan het partnership Talking Traffic en de ontwikkelingen rondom iVRI’s organiseert Dynniq een reeks webinars. U als klant staat centraal in deze reeks: wat zijn uw mogelijkheden binnen de transitie naar de iVRI? We behandelen achtereenvolgens de overgang van VRI naar iVRI, de use cases en de ITS-applicatie van Dynniq: ImFlow. U kunt de gehele reeks volgen, of deelnemen aan één van de webinars. Tijdens de webinars kunt u live uw vraag stellen via de chat. Registreer nu voor gratis deelname!

De transitie van VRI naar iVRI: what’s in it for me?

Wat is er nu anders aan de iVRI? Met de introductie van de iVRI opent zich een wereld aan mogelijkheden. De iVRI is voorbereid op coöperatieve en connected technieken. Maar laten we bij het begin beginnen: wat staat er nu eigenlijk in de Dynniq menukaart, en wat betekent het voor u? Hoe bouwt u uw VRI om naar een iVRI, en welke bouwblokken hebt u daarbij nodig? Wij schetsen het totaalplaatje, de basisbeginselen van het programma. Daarnaast behandelen we het onderhoud van de iVRI. Registreer uzelf ​hier.

De iVRI en de use cases: hoe gaat het werken?

De use cases gaan naar verwachting een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van de mobiliteit in Nederland. In dit webinar bespreken we hoe de use cases in elkaar zitten, en hoe zij door de hele keten heen kunnen gaan werken. Een weinig besproken onderwerp is de rolverdeling tussen wegbeheerders en service providers als het gaat om bijvoorbeeld prioriteit voor doelgroepen: ook daar nemen wij u in mee. Registreer uzelf hier

Nieuwe verkeerskundige mogelijkheden met ImFlow.

In het laatste webinar uit deze reeks bespreken we ImFlow. We behandelen hoe de use cases informeren, optimaliseren en prioriteren door ImFlow gerealiseerd worden. Waarin verschilt ImFlow van een CCOL regeling en welke voordelen biedt dit? Op basis van de verkeerskundige functies laten we zien dat ImFlow geschikt is voor ieder kruispunt in Nederland: van een voertuigafhankelijke regeling, een groene golf, tot een volledig adaptieve netwerkregeling. Ook de eerdere ervaringen met ImFlow komen aan bod. Aan het eind van dit webinar kunt u een geïnformeerde afweging maken voor de ITS applicatie die het beste aansluit bij uw wensen. Registreer uzelf hier.